Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Mor Hannes Pastasauce

Mor Hannes Pastasauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : Louise Rostock

Indsendt :



Ingredienser:
1 ds.hakkede flåede tomater
1 pakkebacon i skiver eller tern
1 pakkeskinkestrimler
1 ds.majs
5 dl.kaffefløde - madlavningsfløde eller piskefløde
2 peberfrugter
 Oregano og Basilikum - frisk eller tørret
 
Opskrift:
Skær baconen i små tern eller strimler og svits det i en gryde, til det er sprødt. Tilsæt skinkestrimlerne og lad dem få en smule farve. Tilsæt så de hakkede flådede tomater og fløden og lad det hele simre ca. 10 minutter. Tilsæt så peberfrugterne, der er skåret i passende stykker og majsene, samt krydderier. Lad det hele simre 10-15 minutter.

Tips:

Serveres med reven mozzarella og frisk pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 11068 gange,
og udskrevet 170 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Kenneth  -  2009-12-13 22:00:39
Udemærket sovs, men jeg tilsatte nu 3 dåser hakkede tomater, ellers smagte det for meget af fløde og så lige lidt salt i sovsen.