Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Fiskefilter i karrysovs

Fiskefilter i karrysovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : Øvrige Fisk - Blandet fisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 fiskefileter
2 porrer
 salt
 
 Sauce:
1 spsk.fransk sennep
1 spsk.karry
2 spsk.eddike
2 spsk.olie
5 spsk.tomatketchup
1 dl.piskefløde
 
Opskrift:
Fiskefileterne saltes ca. 10 minutter, hvorefter de tøres i noget køkkenrulle.
Skær porrene i små stykker og kog dem i 2 min.

Sauce:
Det hele røres sammen.

Fiskefileterne lægges i et ildfast fad, sovsen hældes over, porrerne lægges øverst og til sidst nogle smørklatter.

Tips:

Derver evt. pillekartofler til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11621 gange,
og udskrevet 316 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

E.Rasmussen  -  2007-01-16 17:47:50
Der kan være den person som ikke ved hvor længe den skal være i ovnen så det mangler i opskriften

Gert  -  0000-00-00 00:00:00
Krydderismagen i sovsen er for kraftig til denne iøvrigt gode ret. Næste gang jeg skal lave den vil jeg prøve med 1 teske Dijon sennep, 1 teske karry 1 spsk eddke, Resten som beskrevetovenfor. Bagning: 20 min. ved 190 grader i varmluftovn. Kogte ris hertil vil være velegnet.