1)Margarine og sukker røres med vanillen.
2)Vand tilsættes, 1 spsk. ad gangen
3)Mel og bagepulver sigtes og røres i.
4)De stiftpiskede hvider tilsættes.
5)Dejen fyldes i en smurt form på ca. 1½ l.
Bagetid:
Ca. 1 ¼ time ved jævn varme (170o).
Tips:
Når kagen er kold kan der evt. sigtes flormelis over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(5 stemmer)
Opskriften er vist 9328 gange, og udskrevet 117 gange.
Kommentarer
Hanne Knuth - 2013-09-23 10:21:14 Så vidt jeg ved, hedder kagen sølvkage, fordi det kun er æggehviderne, der bruges af ægget. Det er en god opskrift at have, når man er til pariserbøf.
Miig! - 2010-11-28 18:46:31 Kagen ser virkelig underlig ud! :O
mr. kokin - 0000-00-00 00:00:00 bliver den sølv?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider