Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grøn æggesalat til boller

Grøn æggesalat til boller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.broccoli
2 æg
1 bakkekarse
2 spsk.mayonaise
1/4 tsk.karry
 Peber efter smag
 


Opskrift:

Kog broccoli i små stykker med ganske lidt vand og lidt salt i ca. 10 min., til den er meget mør.

Blend broccolien sammen med mayonnaise, til det er jævnt og lysegrønt.

Kog æggene hårde i ca. 10 min., og hak dem groft. Bland dem med mayonnaisen og smag til med masser af klippet karse, karry og en smule peber.

Fyldes i boller sammen med salatblade.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (7 stemmer)

Opskriften er vist 16532 gange,
og udskrevet 306 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Halberg  -  2010-04-04 19:14:48
Evt. 2-4 spsk. A-38 eller andet surmælksprodukt