Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Æg med skinkefyld

Æg med skinkefyld, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Æg - HønseÆg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
6 hårdkogte æg
2 spsk.kapers
100 g.skinke
1 dl.creme fraiche 18%
0.5 salathoved
 


Opskrift:

Æggene pilles og halveres på langs. Æggeblommerne tages ud og hakkes sammen med kapers. Skinken skæres i små terninger. Æg, kapers og skinke blandes med creme fraiche, som derefter fyldes i de halve æg.

Æggene anrettes på en bund af strimlet salat.
Servér brød og smør til.

Tips:

Skulle der blive nogle æg tilovers efter middagen, kan de hakkes og lægges på en skive franskbrød, eller i en sandwich.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 9043 gange,
og udskrevet 160 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu