Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Daves gulerods-ingefærsuppe

Daves gulerods-ingefærsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
6-7 store gulerødder i skiver
1 l.grønsagsbouillon
1 stort hakket løg
2 spsk.frisk reven ingefær eller mere efter smag
3-4 fedhvidløg
1-2 tsk.reven muskatnød
 limesaft
 honning
 yoghurt eller syrnet fløde (kan udelades)
 
Opskrift:
Kom gulerødderne i bouillonen sammen med hakket løg, reven ingefær, knust hvidløg og reven muskatnød. Kog suppen ca. 45 minutter, afkøl den lidt og purer den i blenderen. Hæld suppen tilbage i gryden og varm den op. Smag til med salt, peber, limesaft og honning. Tilsæt evt. mere bouillon.

Server evt. suppen med en spsk. yoghurt eller fløde på hver portion. Suppen er lækker varm såvel som kold.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (24 stemmer)

Opskriften er vist 25707 gange,
og udskrevet 731 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Julie  -  2011-02-21 22:14:50
God vitaminbombe! Jeg brugte ca 2 cm ingefær og skar det i skiver. Ingen grund til at rive det, når det skal blendes alligevel (jeg brugte en stavblender - Meget nemmere:) Prøv med ristet rugbrød til, det smager godt

kimmaja  -  2010-03-17 17:44:04
vi har netop lavet denne suppe i dag og det var ikk lige os så den får 4

Nete  -  0000-00-00 00:00:00
Pas på med frisk ingefær, de kan trænge kraftigt igennem, og det er synd, for det er en god suppe.