Daves gulerods-ingefærsuppe

Daves gulerods-ingefærsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Rodfrugter - Gulerødder

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
6-7 store gulerødder i skiver
1 l.grønsagsbouillon
1 stort hakket løg
2 spsk.frisk reven ingefær eller mere efter smag
3-4 fedhvidløg
1-2 tsk.Muskatnød, friskrevet
 limesaft
 honning
 yoghurt (kan udelades)
 
Opskrift:
Kom gulerødderne i bouillonen sammen med hakket løg, reven ingefær, knust hvidløg og reven muskatnød. Kog suppen ca. 45 minutter, afkøl den lidt og purer den i blenderen. Hæld suppen tilbage i gryden og varm den op. Smag til med salt, peber, limesaft og honning. Tilsæt evt. mere bouillon.

Server evt. suppen med en spsk. yoghurt eller fløde på hver portion. Suppen er lækker varm såvel som kold.


karakterer:
Opskriften er vist 26735 gange,
og udskrevet 749 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (24 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Julie  -  2011-02-21 22:14:50
God vitaminbombe! Jeg brugte ca 2 cm ingefær og skar det i skiver. Ingen grund til at rive det, når det skal blendes alligevel (jeg brugte en stavblender - Meget nemmere:) Prøv med ristet rugbrød til, det smager godt

kimmaja  -  2010-03-17 17:44:04
vi har netop lavet denne suppe i dag og det var ikk lige os så den får 4

Nete  -  0000-00-00 00:00:00
Pas på med frisk ingefær, de kan trænge kraftigt igennem, og det er synd, for det er en god suppe.