Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Krydret græskar-appelsinsuppe

Krydret græskar-appelsinsuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SuppeRet : Suppe - Diverse supper

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Græskar

HøjtidHalloween

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
7.5 dl.bagt og moset græskarkød
10 dl.mælk
3 spsk.smør
3 spsk.honning
3 spsk.brunt sukker
2 tsk.salt
1 dryspeber
1 tsk.merian
1 tsk.kanel
0.5 tsk.reven muskatnød
1 appelsin saften heraf
 
Opskrift:
Bland moset græskar, mælk, smør og honning sammen i en gryde. Opvarm det langsomt. Tilsæt alle de andre ingredienser med undtagelse af appelsinsaften. Rør rundt i gryden hele tiden, indtil omkring kogepunktet. Lad ikke suppen koge. Smag til.

Tilsæt appelsinsaften lidt ad gangen og rør hele tiden rundt. Server suppen varm, eller tilsæt mælkeprodukter(er) som overfor og server kold.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11977 gange,
og udskrevet 275 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Per  -  2007-10-29 12:35:16
Mon ikke man kan koge mosen i stedet, grækaret skæres i små stykker og puttes samme med 2 dl, vand i en gryde og koger 15-20 minutter, start ved svag varme.

souper tøsen  -  2007-09-29 14:04:15
lyder lækkert men hvordan bager man græskar kød