Svampene renses evt. De hakkes fint sammen med peberfrugt, flødeost og krydderier.
De 4 plader filodej deles på midten. De 2 stykker lægges over hinanden til et kryds. Den sidste plade filodej skæres i fire stykker, som placeres midt på hvert kryds - det gør bunden i filopakkerne tykkere.
Et par skefulde mousse lægges oven på fioldejen. Pakkerne samles, og der bindes en bomuldssnor stramt om.
De bages ved 200° til de er gyldne i kanterne.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6814 gange, og udskrevet 107 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider