Frokostret med kaninlever

Frokostret med kaninlever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninindmad

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
2 kaninlever
1 spsk.hvedemel
1 tsk.paprika
2 spsk.smør
1 dl.fløde
1 glassherry
 salt
 hvid peber
 
Opskrift:
Leveren skæres ud i tykke strimler, vendes i mel tilsat paprika. Brun smørret på panden. Leveren steges sprød heri. Den sprødstegte lever lægges i et fad. Herefter koges panden af med fløde og sherry. Smag til med salt og peber. Skyen hældes over leveren der serveres meget varm. Der er flere variationsmuligheder med kaninlever. Den kan evt. skæres i terninger og anvendes i flere af de her nævnte sammenkogte retter. Leveren bør blot ikke kommes i retten, før i de sidste 20-30 minutter af kogetiden.





karakterer:
Opskriften er vist 10935 gange,
og udskrevet 125 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2014-02-07 12:00:41
Kanin er godt. Rigtigt godt. Marineret i rødvin med rosmarin, hvidløg og lidt olivenolie. Gerne langtidsstegt ved 110 grader i 5 timer, og afslutningsvis en tur under grillen. Eller i sennep og fløde, rigeligt fløde. Samme temperatur og tid. Jeg steger lever og hjerter i smør på panden med masser af salt. Jeg steger dem kun lige så det ikke er rosa, max 5 minutter. På nybagt rugbrød smager det altså også himmelsk.

  -   2011-10-05 02:22:28
Dejligt at høre, Helene Rasmussen! Jeg er så træt af folk, der bliver ved med at pive over kaninkød. Det smager himmelsk og er fyldt med en masse godt, så man skal bare spise løs. Det er noget af det bedste kød derude! Folk ved ikke hvad de går glip af. Bon appetit, og tak for en lækker opskrift :)

  -   2011-05-02 17:47:35
Tak for en fin opskrift. Vi slagter kaniner og vidste ikke om man måtte spise indmaden, men skal prøve denne opskrift.