Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gammeldags engelsk risbudding

Gammeldags engelsk risbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :





Ingredienser:
1 dl.rundkornede ris
2 dl.vand
0.5 tsk.salt
 reven skal af 0.5 citron
5 dl.mælk
0.5 g.safran
1 sukkerknald
1.5 dl.piskefløde
1 dl.rosiner
0.5 dl.fint hakkede mandler
2 spsk.sukker
3 æg
 smør eller margarine til formen
 


Opskrift:

Bland risgryn, vand, salt og citronskal i en kasserolle. Lad det koge under låg over svag varme i 10 min. Tilsæt mælken og rør rundt. Lad grøden simre og under låg i ca 30 min uden omrøring. Lad den køle og rør i den nu og da.

Stød safranen i en morter med en sukkerknald. Bland fløde og safran og rør det i grøden sammen med rosiner, mandler og sukker. Del æggene og bland æggeblommerne i grøden.

Pisk æggehviderne stive og vend dem i grøden. Hæld blandingen i en smurt ovnfast form og bag den ved 200º i ca 25 min, til overfladen er gylden. Lad buddingen køle og drys med lidt sukker inden serveringen.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12012 gange,
og udskrevet 149 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu