smuttede finthakkede mandler200 g. smuttede finthakkede mandler
4
fintrevne bittermandler4 fintrevne bittermandler
1
citron saft og fintrevet skal heraf1 citron saft og fintrevet skal heraf
Opskrift:
Pisk smør og sukker til sukkeret er helt opløst. Rør æggeblommerne i, én ad gangen. Rør mandlerne og citronskal og saft i, og til sidst de stiftpiskede æggehvider.
Læg stikkelsbærrene i et ildfast fad, drys sukkeret over, og klip selve de små hvide blomster af tre af skærmene ned over bærrene. Smør dejen ud over bærrene og bag ved 165 grader til dejen er gennembagt, ca. 45 minutter, men hold øje. Spis kagen lunken drysset med blomsterne fra den sidste skærm. Flødeskum eller hyldeskum til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 13674 gange, og udskrevet 237 gange.
Kommentarer
LN - 2012-07-07 20:40:51 Jo, her hos mig er stikkelsbærene modne nu samtidig med at hylden blomstrer.
Per - 2007-07-22 14:51:58 Hmmm stikkelsbærrene er da ikke modne når hylden blomstre ????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider