Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stikkelsbærkage

Stikkelsbærkage, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

Kager i formRet : Kager i form - Diverse kager i form

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Stikkelsbærkage, billede 4 Stikkelsbærkage, billede 1 Stikkelsbærkage, billede 2 Stikkelsbærkage, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
700 g.umodne stikkelsbær
400 g.sukker
 
1 tsk.Stødt Kanel
1 spsk.finthakket citronskal
70 g.smør
2.5 dl.rasp
6 æg
80 g.sukker
 
 Tilbehør:
 piskefløde
 
Opskrift:
En Stikkelsbærgrød, som er kogt af 1 liter umodne Stikkelsbær

Heri røres lidt stødt kanel, finthakket citronskal, smør, rasp, piskede Æg, Sukker.

Kommes i en velsmurt Form, bages ved moderat Varme 180 grader C. alm. ovn omtrent 1 Time,

når den er kold overstryges den med et lag Flødeskum


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 31202 gange,
og udskrevet 415 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

anni  -  2014-06-06 15:52:26
Må have gjort noget helt forkert, for det blev godt nok noget af en smatkage, jeg fik ud af denne opskrift - ikke én, som skal prøves igen! :-(

Per  -  2011-07-03 15:40:50
Med alle de æg minder den lidt om Clafoutis, og så aligevel ikke, ikke lige min kop the

  -  2008-06-23 17:59:27
Hvorfor står der ikke, hvor meget kanel, der skal i, om den kogte stikkelsbærgrød skal sødes, hvor længe den skal bage på hvor mange grader?????