Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Råsyltede stikkelsbær

Råsyltede stikkelsbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Råsyltning

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.modne stikkelsbær
250 g.sukker
 atamon
 
Opskrift:
Vandet koges med sukkeret og atamonen. De rengjorte stikkelsbær lægges i rene krukker, og den afkølede lage hældes over dem. Der bindes for dem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 19903 gange,
og udskrevet 347 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Christian  -  2016-11-03 13:42:41
Atamon må ikke koges. Vent med at tilsætte det til lagen er afkølet.

Mikkel  -  2016-08-04 13:38:02
Opskriften giver ingen mening.

Kirsten  -  2009-08-02 09:19:54
Hvor meget vand skal der til?

Per  -  2007-07-22 14:44:12
Vand ca 1½ dl.

bivagronbjerg  -  2007-07-05 10:03:43
hvor meget vand?