Syltede, modne stikkelsbær

Syltede, modne stikkelsbær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1000 g.modne stikkelsbær
500 g.sukker
1 dl.vand
0.5 tsk.kanel
1 knsp.Nelliker
1 tsk.flydende atamon
 
Opskrift:
Sukker, vand og krydderier koges til en lage, hvori de nippede skyllede bær koges sagte 2-3 minutter. Bærrene lægges i varme, atamonskyllede glas. Saften gives et opkog, skummes, tilsættes atamon og hældes over bærrene. Glassene lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (8 stemmer)

Opskriften er vist 19147 gange,
og udskrevet 336 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2009-05-24 14:05:54
ER denne opskrift magen til den i den grønne syltebog? Og den kan vel bruges til såvel grønne som røde stikkelsbær?

  -  2008-07-09 18:00:09
Atamon må først tilsættes når saften er afkølet lidt. Hvis Atamon udsættes for 100 grader, ødelægges den.