Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Stikkelsbærrelish – Stikkelsbær relish

Stikkelsbærrelish – Stikkelsbær relish, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Relish

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.stikkelsbær
250 g.tomater
1 rød peberfrugt
1 grøn peberfrugt
125 g.løg
0.5 fedhvidløg
2 dl.eddike
1 dl.lys sirup
200 g.sukker
2 tsk.salt
1 brevmelatin syltekrydderier
1 stk.hel ingefær
2 tsk.flydende atamon
 
Opskrift:
Den rensede frugt og de skoldede, pillede løg hakkes fint eller males gennem en kødmaskine. Alt blandes, overhældes med eddike, sukker, sirup og salt. Krydderier og ingefær lægges ved. Massen bringes langsomt i kog og koges ca. 10 minutter. Krydderierne fjernes. Atamon røres i. Relishen hældes i varme, atamonskyllede glas der lukkes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18285 gange,
og udskrevet 468 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Fine  -  2010-08-26 11:44:27
Kilden til opskriften er Den grønne Syltebog udgivet af Tørsleffs Husmoder Service, som er udgivet i et utal af oplag. Opskriften her kan bl.a. findes i 53. oplag, som er udgivet for mere end 30 år siden.

koge  -  2010-08-02 09:30:39
Hvad spiser man til denne stikkelsbær Relish.