1/4 l mælk og 1/4 l fløde koges med vanille. Æggeblommer piskes med sukker og røres i den kogende mælk/fløde.
Husblasen vrides af og tilsættes. Der piskes godt rundt. Når cremen er kold tilsættes skum af 2 dl piskefløde, og afskallede hakkede mandler. Smages til med sherry eller lignende og hældes i en skål.
Serveres med frugtmos, f.eks. jordbær eller hindbær.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(5 stemmer)
Opskriften er vist 13420 gange, og udskrevet 234 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider