Fynsk budding

Fynsk budding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red :

Ingredienser:
5 dl.piskefløde
2.5 dl.mælk
4 æg
4 spsk.sukker
5 husblas, blade
1 vaniljestang
75 g.mandler
0.5 dl.sherry
 
Opskrift:
Husblas lægges i koldt vand i 5 min.

1/4 l mælk og 1/4 l fløde koges med vanille. Æggeblommer piskes med sukker og røres i den kogende mælk/fløde.

Husblasen vrides af og tilsættes. Der piskes godt rundt. Når cremen er kold tilsættes skum af 2 dl piskefløde, og afskallede hakkede mandler. Smages til med sherry eller lignende og hældes i en skål.

Serveres med frugtmos, f.eks. jordbær eller hindbær.





karakterer:
Opskriften er vist 15135 gange,
og udskrevet 250 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu