Stikkelsbærgele 02
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Skyllede, evt. nippede bær varmes langsomt op med vandet under låg og koges ved svag varme 20-30 minutter.
Saften sies fra gennem en saftpose.
Mosen hænges til afdrypning ½-1 døgn.
Saften måles og bringes i kog. Sukkeret drysse i under omrøring. Gelesaften koges sagte, til den er lyserød og dråberne falder tungt fra skeen. Skummet fjernes. Atamon tilsættes. Gelen hældes op i atamonskyllede glas, der lukkes dagen efter. |
|
Opskriften er vist 13146 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne