Stikkelsbærgele 02

Stikkelsbærgele 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Gele

Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1000 g.grønne umodne stikkelsbær
5 dl.vand
 
 pr l. siet saft
1000 g.sukker
0.5 tsk.flydende atamon
 
Opskrift:
Skyllede, evt. nippede bær varmes langsomt op med vandet under låg og koges ved svag varme 20-30 minutter. Saften sies fra gennem en saftpose. Mosen hænges til afdrypning ½-1 døgn.

Saften måles og bringes i kog. Sukkeret drysse i under omrøring. Gelesaften koges sagte, til den er lyserød og dråberne falder tungt fra skeen. Skummet fjernes. Atamon tilsættes. Gelen hældes op i atamonskyllede glas, der lukkes dagen efter.





karakterer:
Opskriften er vist 13146 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu