Stikkelsbær sne
Hovedingrediens : Bær - Stikkelsbær Indsendt : Red : |
|
|
Stikkelsbærrene nippes, skylles og koges til mos med vandet.
Mosen sødes.
Den udblødte husblas smeltes deri.
Mosen afkøles.
Æggehviderne piskes stive og derpå seje med lidt sukker. Mosen piskes i lidt efter lidt. Desserten fyldes i en skål, pyntes med flødeskum og chokoladekringler. |
|
Opskriften er vist 14049 gange,
og udskrevet 250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Kirsten Klode - 2009-07-12 22:54:12 En af min barndoms favoritter, her serveret med råcreme. Vi brugte en rest stikkelsbærgrød, som blev passeret gennem et dørslag før de piskede hvide kom i. Jo mere man piskede jo mere blev der. Som en husholdningskonsulent sagde : "Kommer der et par gæster mere, svinder du blot riset et par gange ekstra". |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne