Flødebudding

Flødebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 æg
3 spsk.sukker
5 dl.piskefløde
5 Husblas, blade
 
5 dl.karamelsauce eller saftsauce
 
Opskrift:
Et helt æg og sukker piskes sammen. Fløden koges og dryppes i under piskning. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, til det begynder at blive jævnt, men det må ikke koge. Den udblødte husblas og vaniljesukker smeltes i den varme creme.

Den hældes i en oliesmurt randform eller i en skål og afkøles.

Desserten kan pyntes med flødeskum og frugt, og saftsauce serveres til. Den kan drysses med knust nougat og karamelsauce kan serveres til.





karakterer:
Opskriften er vist 25470 gange,
og udskrevet 386 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu