Baume de Venise eller medium sherry6 spsk. Baume de Venise eller medium sherry
2
æggeblommer2 æggeblommer
2
æggehvider2 æggehvider
3
dl.
piskefløde3 dl. piskefløde
Opskrift:
Kog stikkelsbær og sukker under omrøring til en tyk mos for svag varme. Lad den afkøle, smag den til med vin og rør æggeblommerne i.
Pisk æggehvider og piskefløde til tykt skum – i hver sin skål – og vend begge dele i den kolde stikkelsbærmos.
Fordel desserten i portionsglas eller anret den i en skål.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16477 gange, og udskrevet 353 gange.
Kommentarer
- 2010-03-13 12:27:04 Super lækkert og smager godt sammen med kanelsticks
ulla - 2009-07-04 15:57:00 En skøn og nem dessert, som jeg på det varmeste kan anbefale. Bør serveres iskold. Stikkelbærmosen kan sagtens fryses, men desserten smager skønnest ved sommertid.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider