Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Diplomatbudding

Diplomatbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1.5 dl.mælk
3 æggeblommer
3 spsk.sukker
4 bladehusblas
1 tsk.vanillesukker
2.5 dl.piskefløde, pisket til skum
 
 Fyld:
75 g.kandiserede frugter
50 g.makroner
2 spsk.sherry
 


Opskrift:

Mælken koges. Æggeblommer og sukker røres. Mælken legeres med æggesnapsen. Den kogende mælk dryppes i under omrøring. Cremen hældes tilbage i gryden og varmes et øjeblik, men den må ikke koge. Husblas og vanillelsukke smeltes i den varme creme, der afkøles.

Frugterne skæres i småstykker. Makronerne knuses og stænkes med vin. Når cremen begynder at blive jævn, blandes flødeskummet forsigtigt i. I en oliesmurt form lægges lagvis budding, frugt og makroner. Første og sidste lag skal være budding, og fyldet må ikke nå ud til kanten, fordi buddingen, når den vendes, skal skjule sit indhold.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10810 gange,
og udskrevet 142 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jørgen Olsen fra Rudkøbing  -  2008-08-17 15:11:17
Kære Hejne. Kan du ikke fortælle lidt nærmere om, hvilken former for grønt du pryder buddingen med. Lækkerbisken-hilsner. Jørgen Olsen, Rudkøbing


hejne  -  0000-00-00 00:00:00
Vi har fået den som fromage, med en jordbær gele i bunden af en foliebakke, som så ligger øverst når den vendes ud, pyntet med flødeskum og chokoladestykker, samt lidt grønt.