Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Citronbudding II

Citronbudding II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Citron

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
6 bladehusblas
2 æg
3/4 dl.sukker
2 dl.mælk eller kaffefløde
2 dl.piskefløde
 reven skal af 1 citron
2 citroner, saften deraf
 


Opskrift:

Læg husblasen, ét blad ad gangen, i koldt vand. Lad dem stå i ca 10 min og tryk dem derefter fri for vand.

Del æggene. Kom blommerne i en kasserolle og hviderne i en stor skål. Hæld sukker og mælk i kasserollen og lad det hele simre under stadig piskning til det bliver tykt. Cremen må ikke koge, den skiller let, lad den blot simre, til den lige når kogepunktet.

Kom husblasen i den varme creme, og rør rundt til den er smeltet. Lad cremen køle men rør i den en gang imellem. Pisk hviderne til hårdt skum. Pisk også fløden så den bliver godt stiv. Bland herefter cremen med citronskal, citronsaft samt flødeskum og vend til sidst de piskede æggehvider i.

Hæld massen op i én stor skål eller 6 mindre portionsskåle. Lad den stå koldt i mindst 4 timer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 8750 gange,
og udskrevet 154 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu