Lagkagebunde uden æg 02

Lagkagebunde uden æg 02, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
Kager i formRet : Kager i form - Diverse bunde

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
250 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
250 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 spsk. Kartoffelmel 1 tsk. 4.2 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 70 gram
0.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
3 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
0.5 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
   
Opskrift:
Bland sukker og de 2 melsorter, salt og bagepulver. Smelt smøret, hæld mælk, citronsaft og fint reven citronskal i og rør det i melblandingen.

Fyld dejen i en velsmurt springform og bag 25-30 min. ved 175-180 grader. Lad kagen stå lidt i formen inden den vendes ud til afkøling.

Halver kagen og put det fyld i du ønsker





karakterer:
Opskriften er vist 39366 gange,
og udskrevet 998 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (20 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11254 (2679 kcal)
KJ pr. Portion 11254 (2679 kcal)
Vægt ialt 866 gram
Vægt pr. Portion 866 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1299 KJ (309 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 8.4 gram
Kulhydrat 55.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-03-23 12:14:31
Hvad er tricket til, at de ikke lige falder sammen på midten i løbet af bagningen????

  -   2010-09-10 14:47:46
supper lækkert men når man nu gør så meget ud af bundene så kan man lave en flødeskum med hk bær og lidt vanile det er super godt

  -   2010-05-23 14:42:40
når jeg søger på en opskrift UDEN æg, så er det fordi jeg har et barnebarn, som har æg allergi.. hun kan risikere at blive MEGET syg hvis hun får æg, så tak for opskrifter UDEN æg, det er en stor hjælp i hverdagen, hvor der findes æg i MEGET mere end man tror.

  -   2009-05-29 17:23:50
2dl fløde istedet for mælk gør den mere lækker og med 2æg og kanterne bliver aldrig hårde

  -   2007-09-02 21:04:00
der er ingenbage uden æg fordel ved at

  -   2007-03-05 21:00:50
Virkelig lækker. Lidt appelsinsaft i dejen gør den rigtig god.

  -   2005-01-01 01:01:01
Alm. citronsaft man køber 'færdigt' virker også dejligt.

  -   2005-01-01 01:01:01
hvis man er allergisk over for æg

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvad er fordelen ved at bage dem uden æg?

  -   2005-01-01 01:01:01
Man kan også lave 1 eller 2 store(en hel bradepande, og så skære dem ud i ønskede størrelse, der går godt nok lidt dej til spilde, men man undgår de tit tørre og trælse kanter

  -   2005-01-01 01:01:01
dejlig frisk med smagen af citron