Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Dybstegt Struds med ramennudler, chevrecreme og soyawasabisauce

Dybstegt Struds med ramennudler, chevrecreme og soyawasabisauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter i gryde

Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 x 150 g.strudsefilet
1 pk.tempuradej (kan købes i Asiatiske butikker)
4 portionerramennudler
50 g.syltet chevre
50 g.yoghurt naturel
1-2 papaya (skrællet og skåret i tern)
 
 Marinade:
1 dl.vindruekerneolie
1 spsk.soya
1 tsk.wasabi-pulver
2 spsk.sesamolie
1 spsk.mørke sesamfrø
4 dl.soyaolie til stegning
 
 


Opskrift:

Strudsefileterne stikkes med gaffel og lægges i marinaden 2-3 timer i køleskab.
Derefter vendes den i tempureblandingen og steges i varm soyaolie, til den er smuk gylden på alle sider.
Tag den op af olien og lad den hvile et varmt sted, mens du laver resten.

Nudlerne koges i rigeligt vand, dryppes af og holdes varme.
Chevre, yoghurten og papaya blandes og varmes i en gryde. Pas på den ikke brænder på.

Fordel saucen på 4 varme tallerkner, læg nudlerne smurt ovenpå, skær strudsen i 3-4 pæne skiver og stil dem rundt om nudlerne, dryp med lidt af marinaden og server.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6457 gange,
og udskrevet 85 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu