Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lammegryde med løg og tomat

Lammegryde med løg og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Gryderet - Gryderetter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.lammebryst
2 spsk.hvedemel
50 g.margarine
 salt
 peber
10 små løg
400 g.flåede tomater
1 fedhvidløg
3 dl.bouillon
 basilikum
1 citron
 


Opskrift:

Skær kødet fra benene og skær det i mindre terninger. Vend kødet i mel tilsat salt og peber. Brun kødet i margarine i en gryde, evt. ad et par gange.

Kom løgene ved og læg de afpudsede ben i gryden. Hæld bouillon ved og tomaterne med noget af væden. kom hvidløget i gryden og drys med salt, peber og basilikum. Lad retten koge under låg ved svag varme, ca. 1 time til kødet er mørt.

Smag til med citronsaft, salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 6187 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu