Budding
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
|
|
Smørret smeltes, tilsættes sukker, mel og citronsaft og afbages, tilsættes kogende mælk og samles med en ske over varmen, til dejen slipper gryden, afkøles let og røres med æggeblommer. Til sidst vendes de piskede æggehvider i, og dejen fyldes i smurt kiksestrøet form og bages i vandbad ved 185 grader til dejen er souffleret.
Serves med kirsebærsauce. |
|
Opskriften er vist 38408 gange,
og udskrevet 628 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (19 stemmer) |
|
Kommentarer lillian petersen - 2013-11-18 07:33:18 det er ik budding men måske pudding , men smager godt nok lillian petersen - 2013-11-13 17:21:45 har den i ovnen men mangler en tid vedi ik lige hvad der menes, jeg prøver med en pind og ser om den slipper , håber den ik falder sammen anonym - 2008-04-19 15:54:49 Majsmel er bedst til budding og man kan undlade mælk og smør og bruge olie om man er alergiker tinitus - 2007-12-18 16:15:46 jeg syntes budding smager rigtig godt (: og især denne her er virkelig go' Karen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg mener melet kan være maizenamel altså majsmel! I så fald vil antal g. være anderledes, hvor meget mon? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne