Budding

Budding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
65 g.smør
65 g.sukker
65 g.hvedemel
2.5 dl.mælk
0.25 vanillestang
 reven citronskal
8 æggeblommer
4 piskede æggehvider
 
Opskrift:
Smørret smeltes, tilsættes sukker, mel og citronsaft og afbages, tilsættes kogende mælk og samles med en ske over varmen, til dejen slipper gryden, afkøles let og røres med æggeblommer. Til sidst vendes de piskede æggehvider i, og dejen fyldes i smurt kiksestrøet form og bages i vandbad ved 185 grader til dejen er souffleret.

Serves med kirsebærsauce.


karakterer:
Opskriften er vist 34683 gange,
og udskrevet 596 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

lillian petersen   -  2013-11-18 07:33:18
det er ik budding men måske pudding , men smager godt nok

lillian petersen   -  2013-11-13 17:21:45
har den i ovnen men mangler en tid vedi ik lige hvad der menes, jeg prøver med en pind og ser om den slipper , håber den ik falder sammen

  -  2008-04-19 15:54:49
Majsmel er bedst til budding og man kan undlade mælk og smør og bruge olie om man er alergiker

tinitus  -  2007-12-18 16:15:46
jeg syntes budding smager rigtig godt (: og især denne her er virkelig go'

Karen  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg mener melet kan være maizenamel altså majsmel! I så fald vil antal g. være anderledes, hvor meget mon?