Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Raita

Raita, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
7 dl.yoghurt
10 cm.agurk
2 tomater
1 lille rødløg eller 2 forårsløg
1 finthakket grøn chili
 salt
 peber
1 fedhvidløg
 lidt hakket frisk mynte (kan udelades)
 
Opskrift:
Afdryp yoghurten 3-4 timer gennem et klæde eller et kaffefilter. Fjern kernerne fra agurk og tomater. Hak agurk, tomat, løg og chili fint og bland det i yoghurten. Smag til med salt, peber samt fintrevet hvidløg og evt. mynte. Lad det trække et par timer i køleskabet og server det i en skål til samosas og evt. stave af agurk, gulerod, ræddike og forårsløg i strimler.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 20195 gange,
og udskrevet 532 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-08-20 20:49:56
vild god til grillede tigerrejer

line  -  2007-07-03 19:01:46
mynten kan ABSOLUT ikke udelades....det er det der givr hele smagen