Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brødbudding med romsovs

Brødbudding med romsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
75 g.hvidt brød i skiver, uden birkes
0.75 dl.rosiner
0.25 dl.kokosmel
1 æg
2.5 dl.sødmælk
1 dl.sukker
25 g.smeltet smør eller margarine
1 tsk.vanillesukker
0.5 tsk.stødt kanel
0.5 tsk.reven muskatnød
 
 Romsovs:
75 g.smør
2.25 dl.flormelis
1 stor eller 2 små æggeblommer
0.75 dl.rom
 


Opskrift:

Lad skorperne blive på brødet. Skær brødskiverne i terninger og læg dem i et ovnfast fad, der rummer 1 liter. Kom rosiner og kokosmel over.

Pisk ægget og tilsæt mælk, sukker, smeltet fedtstof og krydderier. Hæld æggedejen over brødet. Bag ved 175º til buddingen er blevet gylden, ca 40 min.

Lav sovsen imens.
Skær smørret i bidder og kom det i en kasserolle. Tilsæt flormelis og lad det stå i 30 min.

Varm smør og flormelis på svag varme til sukkeret er blevet absorberet, og blandingen er tyk og cremet. Rør hele tiden med en træske.
Tag kasserollen af varmen og tilsæt æggeblomme. Tilsæt rom og rør godt rundt.

Lad sovsen blive i gryden og varm den op lige inden serveringen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10222 gange,
og udskrevet 116 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu