Brødbudding med romsovs
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk Indsendt : Red : |
|
|
Lad skorperne blive på brødet. Skær brødskiverne i terninger og læg dem i et ovnfast fad, der rummer 1 liter. Kom rosiner og kokosmel over.
Pisk ægget og tilsæt mælk, sukker, smeltet fedtstof og krydderier. Hæld æggedejen over brødet. Bag ved 175º til buddingen er blevet gylden, ca 40 min. Lav sovsen imens. Skær smørret i bidder og kom det i en kasserolle. Tilsæt flormelis og lad det stå i 30 min. Varm smør og flormelis på svag varme til sukkeret er blevet absorberet, og blandingen er tyk og cremet. Rør hele tiden med en træske. Tag kasserollen af varmen og tilsæt æggeblomme. Tilsæt rom og rør godt rundt. Lad sovsen blive i gryden og varm den op lige inden serveringen. |
|
Opskriften er vist 13487 gange,
og udskrevet 198 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne