| |
|
Krydret kartoffeldip
Krydret kartoffeldip, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
100 | g. | kogte pillekartofler fra dagen før100 g. kogte pillekartofler fra dagen før | 2 | fed | knust hvidløg2 fed knust hvidløg | 15 | | store blade basilikum15 store blade basilikum | 1 | dl. | kalvebouillon1 dl. kalvebouillon | 1 | dl. | piskefløde1 dl. piskefløde | | | | | | Tilbehør: Tilbehør: | | | Sprøde salatblade Sprøde salatblade | | | |
| |
Mos kartoflerne med hvidløg og basilikum.
Blend blandingen med bouillon og fløde.
Server kartoffelcremen som dip til salatblade.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11403 gange, og udskrevet 97 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|