Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Brødbudding med citron og rosiner

Brødbudding med citron og rosiner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1 citron
100 g.rosiner
30 g.smør
4 store skiver lyst brød
4 æg
75 g.sukker
2 dl.fløde 13%
 


Opskrift:

Giv rosinerne et hurtigt opkog i koldt vand og hæld dem på en sigte. Smør brødet på den ene side, del det i halve eller kvarter og arrangér dem i fire smurte ildfaste skåle. Fordel rosinerne over brødet.

Pisk æggene sammen med sukker og tilsæt revet citronskal og 1 dl citronsaft. Pisk fløden i æggemassen og hæld det over brød og rosiner. Sæt skålene i ovnen ved 180 grader, til æggecremen er stivnet - 15 - 20 min.

Servér varm eller lun - evt. med flødeskum til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10054 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Wolffie  -  2009-01-31 05:18:50
Brødbudding eller Bread and Butter Pudding er en meget almindelig dessert i Australien hvor den son regel bliver spist lunken med flødeskum.


dorothea  -  0000-00-00 00:00:00
smager osse godt med rød saftsovs