Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hvalsoes pesto

Hvalsoes pesto, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SaucerRet : Saucer - Pesto

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 bdt.basilikum
4 fedhvidløg
1 tsk.salt
100 g.pinjekerner
3 dl.parmesanost
1 dl.olivenolie
1 dl.vand
 
Opskrift:
Knus basilikum og hvidløg i en morter, eller en foodprocessor. Salt og pinjekerner knuses med. Osten røres i. Rør olien i lidt af gange. Tilsæt vand og peber. Tilsæt evt. lidt olie, for at få konsistensen som rørt smør. Lad pestoen hvile et par timer i køleskabet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10519 gange,
og udskrevet 123 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu