Gremolata (Dip)

Gremolata (Dip), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
0.5 bdt.persille
1 lille fed hvidløg
0.5 citron
 
Opskrift:
Hak persille og hvidløg fint. Bland det med revet citronskal og stil det til side. Servér som dip til f.eks. helstegt svinekam.


karakterer:
Opskriften er vist 13301 gange,
og udskrevet 148 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
1.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu