Gravad laks sauce

Gravad laks sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
DressingRet : Dressing - Diverse dressinger

Hovedingrediens : Diverse produkter - Sukker

Ukendt oprindelseslandIndsendt :
Gravad laks sauce, billede 4 Gravad laks sauce, billede 1 Gravad laks sauce, billede 2 Gravad laks sauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk. Sennep. brun. færdiglavet 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 tsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 spsk. Hvidvinseddike 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
1 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

Dild. tørret
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Rør sennep, sukker, vineddike og æggeblommen sammen.

Tilsæt olien lidt ad gangen (vigtigt!) under kraftig piskning, til konsistensen er tilpas. Krydr med salt og peber, og vend til sidst dild i.


karakterer:
Opskriften er vist 65990 gange,
og udskrevet 563 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 3809 (906 kcal)
KJ pr. Pers. 952 (226 kcal)
Vægt ialt 160 gram
Vægt pr. Pers. 40 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 2380 KJ (566 kcal)
Protein 2.4 gram
Fedt 59.0 gram
Kulhydrat 9.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu