finthakket løg eller 0.5 bdt. purløg 1 spsk. finthakket løg eller 0.5 bdt. purløg
1
spsk.
citronsaft eller 2 spsk limesaft 1 spsk. citronsaft eller 2 spsk limesaft
1
spsk.
frisk hakket oregano1 spsk. frisk hakket oregano
Opskrift:
Kødet tages ud af avocadoerne og moses med en gaffel. Tomaterne skoldes, flås og skæres i små stykker. Kernerne fjernes.
Kernerne fjernes fra chilien, og den hakkes. Chili og tomatkød stødes til en puré i en morter.
Tomatpuréen røres i avocadomosen sammen med løg eller fintklippet purløg og citron- eller limesaft. Der smages til med salt og peber.
Guacamolen drysses med frisk oregano, og der kan også pyntes med et par tomatskiver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.4
(11 stemmer)
Opskriften er vist 17982 gange, og udskrevet 323 gange.
Kommentarer
Thor - 2009-04-29 15:44:14 for at gøre den en tak "bedre", kan der tilføjes:
lidt creme fraiche og lidt hvidløg (og så er oregano ikke noget jeg forbinder med det mexicanske køkken ej heller er purløg?)
//
Thor
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider