Amerikansk majsbudding

Amerikansk majsbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :     

Ingredienser:
6.5 dl.mælk
12 dl.majsmel
3 spsk.smør eller margarine
1 æg
1.5 dl.sirup
1 tsk.stødt ingefær
1 tsk.kanel
 smør eller margarine til formen
 
 Servering:
 Serveres med flødeskum eller vaniljeis
 
Opskrift:
Lad mælken koge op og sænk derefter varmen. Hæld forsigtigt majsmelet i under omrøring og fortsæt med at røre til blandingen bliver tyk, ca 5 min.
Tag kasserollen fra varmen og lad den køle i 10 min.

Tilsæt fedtstof, æg, sirup, ingefær og kanel og bland det godt. Smør en bageform med ledt fedtstof. Hæld blandingen i formen og bag den i ovnen ved 170º i ca 1 3/4 time. Mærk med en kødnål om buddingen er færdig.

Tag buddingen ud, lad den køle noget, men servér den ret varm. Drys evt. lidt flormelis over.





karakterer:
Opskriften er vist 19488 gange,
og udskrevet 215 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu