Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Amerikansk majsbudding

Amerikansk majsbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :





Ingredienser:
6.5 dl.mælk
12 dl.majsmel
3 spsk.smør eller margarine
1 æg
1.5 dl.sirup
1 tsk.stødt ingefær
1 tsk.kanel
 smør eller margarine til formen
 
 Servering:
 Serveres med flødeskum eller vanilleis.
 


Opskrift:

Lad mælken koge op og sænk derefter varmen. Hæld forsigtigt majsmelet i under omrøring og fortsæt med at røre til blandingen bliver tyk, ca 5 min.
Tag kasserollen fra varmen og lad den køle i 10 min.

Tilsæt fedtstof, æg, sirup, ingefær og kanel og bland det godt. Smør en bageform med ledt fedtstof. Hæld blandingen i formen og bag den i ovnen ved 170º i ca 1 3/4 time. Mærk med en kødnål om buddingen er færdig.

Tag buddingen ud, lad den køle noget, men servér den ret varm. Drys evt. lidt flormelis over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15031 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu