smør eller margarine til formen smør eller margarine til formen
Servering: Servering:
Serveres med flødeskum eller vanilleis. Serveres med flødeskum eller vanilleis.
Opskrift:
Lad mælken koge op og sænk derefter varmen. Hæld forsigtigt majsmelet i under omrøring og fortsæt med at røre til blandingen bliver tyk, ca 5 min.
Tag kasserollen fra varmen og lad den køle i 10 min.
Tilsæt fedtstof, æg, sirup, ingefær og kanel og bland det godt.
Smør en bageform med ledt fedtstof. Hæld blandingen i formen og bag den i ovnen ved 170º i ca 1 3/4 time.
Mærk med en kødnål om buddingen er færdig.
Tag buddingen ud, lad den køle noget, men servér den ret varm. Drys evt. lidt flormelis over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(4 stemmer)
Opskriften er vist 16574 gange, og udskrevet 182 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider