Djævelsovs (Dip)

Djævelsovs (Dip), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Dip

Hovedingrediens : -

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
0.5 kopfrisk presset citronsaft
0.5 kopfishsauce
0.5 kopkorianderblade
0.5 kophvidløg
1 spsk.korianderrod
10 friske grønne chili (Prik kii nuu)
1 tsk.sukker
 
Opskrift:
Forberedelse: Bland citronsaft og fiskesovs Hak korianderbladene, korianderrod og hvidløg meget fint. (jo finere jo bedre) Hak chilierne meget fint (pas på øjnene!)

Tilberedning:
Alle ingredienser blandes godt sammen

Tips:

Djævelsovs skal tilberedes umiddelbart før det skal bruges, da citronsaften vil trække klorofylen ud af korianderbladene. Dette vil betyde at den bliver kedeligt gul. Nahm djim talae skal fremstå frisk grøn.

Prøv denne dip til f.eks. Stegte rejer med hvidløg og basilikum


karakterer:
Opskriften er vist 13203 gange,
og udskrevet 150 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu