flåede røde peberfrugter (uden stilk og kerner) 2 flåede røde peberfrugter (uden stilk og kerner)
1
spsk.
ancho chilipulver 1 spsk. ancho chilipulver
4
store tørrede chili uden kerner 4 store tørrede chili uden kerner
1
spsk.
chipotle-sauce 1 spsk. chipotle-sauce
1
løg 1 løg
4
fed
hvidløg 4 fed hvidløg
1
spsk.
tørret oregano 1 spsk. tørret oregano
2
tsk.
stødt spidskommen 2 tsk. stødt spidskommen
1
tsk.
salt1 tsk. salt
Opskrift:
Peberfrugterne halveres, lægges i en ovn i 5-10 min til skindet bliver mørkt. Lad dem trække et kvarter, hvorefter skindet let kan trækkes af. Kom dem i en blender sammen med øvrige ingredienser. Kør på til det er en fin pasta
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(4 stemmer)
Opskriften er vist 20530 gange, og udskrevet 223 gange.
Kommentarer
Tine - 2008-06-19 13:07:28 Hvor længe er holdbarheden hvis man opbevare pastaen på køl ?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider