Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Chilipasta, Mexicansk

Chilipasta, Mexicansk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Chili

Oprindelsesland : Mexico

MexicoIndsendt :



Ingredienser:
2 flåede røde peberfrugter (uden stilk og kerner)
1 spsk.ancho chilipulver
4 store tørrede chili uden kerner
1 spsk.chipotle-sauce
1 løg
4 fedhvidløg
1 spsk.tørret oregano
2 tsk.stødt spidskommen
1 tsk.salt
 
Opskrift:
Peberfrugterne halveres, lægges i en ovn i 5-10 min til skindet bliver mørkt. Lad dem trække et kvarter, hvorefter skindet let kan trækkes af. Kom dem i en blender sammen med øvrige ingredienser. Kør på til det er en fin pasta


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20289 gange,
og udskrevet 219 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tine  -  2008-06-19 13:07:28
Hvor længe er holdbarheden hvis man opbevare pastaen på køl ?