hakket porre eller pibeløg 1 hakket porre eller pibeløg
1
spsk.
peberrodsauce 1 spsk. peberrodsauce
2
dl.
creme fraiché 2 dl. creme fraiché
5
spsk.
mælk 5 spsk. mælk
1
spsk.
brøndkarseblade 1 spsk. brøndkarseblade
50
g.
hakkede valnødder 50 g. hakkede valnødder
Salt Salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
Bland porre, peberrodsauce, creme-fraiche og mælk. Smag til med salt og peber, før resten af ingredienserne blandes i. Stilles i køleskab i en ½ times tid. Egnet til grønne salater og løse Ris
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12336 gange, og udskrevet 169 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider