Brøndkarse- og valnøddedressing

Brøndkarse- og valnøddedressing, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

DressingRet : Dressing - Salatdressing - Salat Dressing

Hovedingrediens : Nødder - Valnødder

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
1 hakket porre eller pibeløg
1 spsk.peberrodsauce
2 dl.creme fraiché
5 spsk.mælk
1 spsk.brøndkarseblade
50 g.hakkede valnødder
 Salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Bland porre, peberrodsauce, creme-fraiche og mælk. Smag til med salt og peber, før resten af ingredienserne blandes i. Stilles i køleskab i en ½ times tid. Egnet til grønne salater og løse Ris


karakterer:
Opskriften er vist 13058 gange,
og udskrevet 173 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu