Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Auberginecreme fra mellemøsten

Auberginecreme fra mellemøsten, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Diverse Tilbehør

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Auberginer

Oprindelsesland : Mellemøsten

MellemøstenIndsendt :



Ingredienser:
1 stor aubergine
0.5 dl.citronsaft
150 g.tahin
1-2 fedhvidløg
 salt
 stødt spidskommen
 
Opskrift:
Auberginen bages hurtigst i mikrobølgeovnen. Prik den, svøb den ind i køkkenrulle og giv den 4 min. på hver side ved fuld effekt.

I en alm. ovn skal auberginen blot lægges ind i ovnen og have ca. 1 time ved 200 grader.

Den afkølede aubergine flækkes og kødet graves ud med en ske. Skallen kaseres. Blend kødet med citronsaft og tahin og smag til med knust hvidløg, salt og spidskommen. Cremen kan opbevares 3-4 dage i køleskabet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 29573 gange,
og udskrevet 423 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Anine  -  2015-08-28 18:15:11
Alt ALT for meget Tahin! Jeg ville anbefale 25g