Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ahornbudding

Ahornbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 dl.ris
1 knsp.muskatnød
2 æg, let sammenpiskede
1/4 tsk.salt
2 dl.ahornsirup
1 dl.rosiner
4 dl.sødmælk


Opskrift:

Kog risene i letsaltet vand til de er møre, og lad dem dryppe godt af. Pisk æggene godt sammen med ahornsiruppen. Rør mælk, muskatnød og salt i, og derefter ris og rosiner. Hæld buddingen over i et smurt, ovnfast fad og bag den ved 175° C til den er stivnet (60-70 minutter). Der er nok til 6-8 personer.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 11331 gange,
og udskrevet 102 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hausfrau  -  2008-03-13 16:45:01
Hvad kan man servere til? Er lidt fersk at se på..


Roland  -  2007-12-12 21:37:56
Hvad slags ris skal det være, alm. ris eller grødris???