Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Ahornbudding

Ahornbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 dl.ris
1 knsp.muskatnød
2 æg, let sammenpiskede
1/4 tsk.salt
2 dl.ahornsirup
1 dl.rosiner
4 dl.sødmælk
Opskrift:
Kog risene i letsaltet vand til de er møre, og lad dem dryppe godt af. Pisk æggene godt sammen med ahornsiruppen. Rør mælk, muskatnød og salt i, og derefter ris og rosiner. Hæld buddingen over i et smurt, ovnfast fad og bag den ved 175° C til den er stivnet (60-70 minutter). Der er nok til 6-8 personer.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (14 stemmer)

Opskriften er vist 11916 gange,
og udskrevet 133 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Hausfrau  -  2008-03-13 16:45:01
Hvad kan man servere til? Er lidt fersk at se på..

Roland  -  2007-12-12 21:37:56
Hvad slags ris skal det være, alm. ris eller grødris???