Piri-piri kylling (grill)

Piri-piri kylling (grill), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1 kylling
 
 Chilisauce:
0.5 dl.knuste tørrede piri piri chilier
1 stor fed hvidløg (mast)
2 dl.olie
2 tsk.whisky
1 spsk.frisk citronsaft
 
Opskrift:
Kyllingen flækkes og gnides med salt.
Grilles på varm trækulsgrill 20 - 30 min, lad den hvile 5 -10 min.

Chilisauce:

Kom alle ingredienser i en gryde og bring det i kog, og lad det simre for lavt blus 5 min.
Del de halve grillede kyllinger i mindre stykker og pensel dem med rigelig chilisauce

Serveres med salat og bådkartofler





karakterer:
Opskriften er vist 23220 gange,
og udskrevet 395 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2010-09-19 18:24:26
Har lige været et smut i Algarve Portugal. Her var Kylling piri piri, en af deres nationnal retter( som Torben nævnte). I ovenstående har man brugt whisky, i Portugal sagde de at man kunne bruge vodka. Smager rigtig godt! ;O)

  -   2008-07-24 17:36:10
Chicken Piri Piri er fra Portugal. Smager KANON :-)