Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Abrikosbudding

Abrikosbudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Frugt - Abrikos

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
125 g.tørrede abrikoser
2 æg
100 g.sukker
100 g.smør eller margarine
1 tsk.vanillesukker
175 g.hvedemel
 smør eller margarine til formen
 hvedemel til formen
 
 Abrikossovsen:
1 spsk.maizenamel
2 dl.vand fra iblødlægningen
2 spsk.honning
 
 Servering:
 En klat flødeskum på hver portion.
 


Opskrift:

Læg abrikoserne i blød nogle timer til de bliver bløde, eller lad dem ligge natten over. Lad dem dryppe godt af, men gem 2 dl af iblødlægningsvandet og 4 abrikosertil sovsen. Hak øvrige abrikoser fint.

Pisk æg, sukker og fedtstof luftigt. Bland forsigtigt de hakkede abrikoser, vanillesukkeret og hvedemelet i. Smør en souffléform, drys den med mel og hæld dejen i. Stil formen i vandbad, der når 2/3 op ad formens kant. Bag buddingen ved 200º i 1 1/4 time.

Kør maizenamel, vand, honning og de gemte abrikoser i en blender. Varm sovsen i en kasserolle til den er blevet lidt tykkere. Servér buddingen og sovsen varm.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.2    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12866 gange,
og udskrevet 132 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu