Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Søtunge med rejer

Søtunge med rejer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Pers.

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : FladFisk - Søtunge

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Søtunge med rejer, billede 4 Søtunge med rejer, billede 1 Søtunge med rejer, billede 2 Søtunge med rejer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.søtungefileter
 salt
 peber
 
 
100 g.smør
250 g.champignon
200 g.rejer
1 spsk.citronsaft
1 dl.tør hvidvin
2 dl.piskefløde
 
 Pynt:
 dild
 


Opskrift:

Drys lidt salt og peber på søtungefileterne. Rul dem sammen fra halespidsen og med kød siden udad, og fæst rullerne evt. med tandstikker. Læg dem i et ovnfast fad hæld hvidvinen over og kryder med salt og peber, og dæk med folie. Sæt fadet i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C alm. ovn.

De rensede champignon (store kvartes) dryppes med citronsaft vend dem i resten af smørret over ganske svag varme. Hæld piskefløden ved, giv gryden et kort opkog og smag til med salt og peber.

Tag fadet ud og hæld champignonflødesauce over fiskerullerne. Sæt fadet i ovnen i 8-10 minutter.

Tag fadet ud og drys de afdryppede rejer over og pynt med dild.

Serveres med flutes eller kuvertbrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 49907 gange,
og udskrevet 1933 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bente  -  2016-10-10 12:41:05
Hvad menes der med resten at smørret, så vidt jeg kan læse har det ikke været brugt før i retten ? De grønne asparges hvornår lægges de på ? Håber også mine gæster kan lide retten


Lisa  -  2015-04-06 22:12:27
Super lækkert. Let at lave og masser af smag. Kan anbefale at tilføje de grønne asparges, da runder smagen fint af:-)


Per  -  2009-03-05 21:34:11
Søtungefileterne er lidt rødlige da de var fulde af rogn.


KRISTINA  -  2007-02-16 17:13:56
SUPER LÆKKER RET VI LAVEDE DEN SOM HOVEDRET MED KARTOFLER OG GULERØDDER TIL


jetteogole  -  0000-00-00 00:00:00
Meget lækker, jeg tilføjdede friske grønne aspars.