Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Syltede hele asier

Syltede hele asier, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

SyltningRet : Syltning - Diverse syltning

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Asier

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
20 asier (ca. 20 cm lange)
 
 Saltlage:
2.5 l.vand
200 g.groft køkkensalt
 
 Eddikelage:
2 l.eddike
1 l.vand
 
 Fyld:
200 g.skalotteløg
125 g.peberrod
1.5 spsk.hvide peberkorn
1.5 spsk.sorte peberkorn
2 spsk.gule sennepsfrø
150 g.sukker
 
 Kogning:
2 l.eddike
1 kg.sukker
 Dildkroner
 
Opskrift:
Asierne skrælles og lægges 1 døgn i saltlagen.
Derpå drypper de af og lægges i eddikelagen i ca. 10 døgn og står koldt.
Asierne tages op, og i hver asie laves et snit, så kernerne kan skrabes ud med en ske, og der dannes en lomme.
Løg, peberrod (der er skrabet) og de øvrige ting til fyldet blandes godt og fordeles i asierne. Der bindes omkring hver asie med en bomuldssnor.
Eddike og sukker koges op, og i denne lage koges 4 - 5 asier ad gangen.
De skal koge op og tages op med en hulske, inden næste hold lægges i.
Asierne lægges i krukker eller i store glas sammen med dildkroner.
Lagen koges op og hældes kogende over asierne, og krukken bindes til.
Asierne kan spises efter ca. 2 uger. Ved servering skæres asierne i skiver - de bliver sprøde og fine når de er lavet efter denne opskrift.

Tips:

Ved servering skæres asierne i skiver - de bliver sprøde og fine når de er lavet efter denne opskrift.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11991 gange,
og udskrevet 205 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu