Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Røget sværdfisk i olivenoliedressing med rucola

Røget sværdfisk i olivenoliedressing med rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : MakrelFisk - Røget sværdfisk

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
12 tynde skiver røget sværdfisk
1 bundtrucolasalat
1 dl.jomfruolivenolie
1 lillecitron, saften deraf
2 tsk.hakket persille
1 tsk.hakkede kapers
2 spsk.afsaltede kapers
 salt
 


Opskrift:

Fordel fiskeskiverne på 4 tallerkner. Bland olie med citronsaft, persille og finthakkede kapers. Smag til med lidt salt. Stænk fiskene med dressingen. Arranger salatbladene rundt om og drys med kapers.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 10013 gange,
og udskrevet 113 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu