Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Oste-flødekartofler

Oste-flødekartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Kartoffel Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt af : sabrina

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.kartofler
1 karolines mornaysauce
2.5 dl.fløde 13%
 salt
 peber
 revet muskatnød
 lidtolie eller margarine
 
Opskrift:
skræl kartoflerne og skær dem i skiver. vend kartoflerne i salt og peber og læg dem i et smurt ildfast fad. Bland mornaysaucen og fløden og hæld det jævnt over kartoflerne. drys med revet muskat. kartoflerne skal have 45-60 min i en 200 grader forvarmet ovn på midterste rille

Tips:

til retten kan næsten alle former for kød bruges. nogle af kartoflerne kan udskiftes med gulerødder eller andre rodfrugter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 18934 gange,
og udskrevet 307 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Donna  -  2017-11-04 19:15:01
En rigtig god opskrift som bliver brugt flittigt her i huset :)