Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rejemousse

Rejemousse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

ForretterRet : Forretter - Mousse

Hovedingrediens : Rejer - Diverse rejer

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
400 g.kogte pillede rejer
1 bdt.dild
3-4 spsk.tør sherry
3 dl.piskefløde
4 blade husblas
 olie til formene
 
Opskrift:
Skær rejerne i mindre stykker og bland dem med sherry og fintklippet dild i en skål. Lad den stå og trække et par timer. Ven dem af og til.

Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand 8-10 minutter. Tryk den fri for vand og smelt den i en tykbundet gryde over svag varme.

Pensl 8 forme med olie Pisk fløden meget stiv, vend rejeblandingen i og rød husblassen i, i en tynd stråle.
Hæld blandingen i formene og stil dem i køleskabet, gerne til næste dag.
Vend rejemoussen ud på et fad og pynt med lidt karse


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (7 stemmer)

Opskriften er vist 30101 gange,
og udskrevet 535 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu