Skær rejerne i mindre stykker og bland dem med sherry og fintklippet dild i en skål. Lad den stå og trække et par timer. Ven dem af og til.
Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand 8-10 minutter. Tryk den fri for vand og smelt den i en tykbundet gryde over svag varme.
Pensl 8 forme med olie
Pisk fløden meget stiv, vend rejeblandingen i og rød husblassen i, i en tynd stråle.
Hæld blandingen i formene og stil dem i køleskabet, gerne til næste dag.
Vend rejemoussen ud på et fad og pynt med lidt karse
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(7 stemmer)
Opskriften er vist 30606 gange, og udskrevet 539 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider