Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Pocheret brosme

Pocheret brosme, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter med fisk og skaldyr

Hovedingrediens : TorskeFisk - Brosme

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.brosmefilet
1 dl.fiskefond (bouillonterning + vand)
1 dl.tør hvidvin
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
1 dl.olivenolie
1 dl.hvidvinseddike
1 fedfinthakket hvidløg
0.5 salat, icebergsalat eller lignende
 
 Pynt:
50 g.grønlandske rejer
 dild
 
Opskrift:
Brosme:
Brosmefileten skæres i 4 stykker. Pocheres i fiskefond og hvidvin under låg ca. 5 minutter, trækker yderligere 10 minutter i kogelagen.

Salat:
Olivenolie, eddike, salt, peber og finthakket hvidløg piskes sammen.
Salaten skylles, afdryppes godt og strimles fint. Vendes i marinaden.

Anretning:
Brosmefileten anrettes med den marinerede salat. Pyntes med rejer og dild. Servér gerne med friskbagt flûtes til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12604 gange,
og udskrevet 266 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

tb  -  0000-00-00 00:00:00
virkelig god