Limesauce til dampet fisk

Limesauce til dampet fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SaucerRet : Saucer - Fiskesaucer

Hovedingrediens : Citrusfrugt - Lime

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:

Limesauce til dampet fisk, billede 4 Limesauce til dampet fisk, billede 1 Limesauce til dampet fisk, billede 2 Limesauce til dampet fisk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3.5 dl.cremefraiche 38%
3.5 dl.cremefraiche 18%
 
4 spsk.frisk, hakket persille
4 tsk.friskpresset limesaft
1 tsk.groft salt
 friskkværnet peber
 
Opskrift:
Kom cremefraichen i en tykbundet gryde og varm den op.

Tilsæt persille og smag til med limesaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen.


karakterer:
Opskriften er vist 24246 gange,
og udskrevet 454 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (15 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu