| |
|
Limesauce til dampet fisk
Limesauce til dampet fisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3 1/2 | dl. | cremefraiche 38%3 1/2 dl. cremefraiche 38% | 3 1/2 | dl. | cremefraiche 18%3 1/2 dl. cremefraiche 18% | | | | 4 | spsk. | frisk, hakket persille4 spsk. frisk, hakket persille | 4 | tsk. | friskpresset limesaft4 tsk. friskpresset limesaft | 1 | tsk. | groft salt1 tsk. groft salt | | | friskkværnet peber friskkværnet peber | | | |
| |
Kom cremefraichen i en tykbundet gryde og varm den op.
Tilsæt persille og smag til med limesaft, salt og peber. Hæld evt. lidt af væden fra fisken i saucen.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2.7
(15 stemmer)
Opskriften er vist 23102 gange, og udskrevet 451 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|