Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Æble- og hybenmarmelade

Æble- og hybenmarmelade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portioner 1 Portioner
SyltningRet : Syltning - Marmelade

Hovedingrediens : Frugt - Æbler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Æble- og hybenmarmelade, billede 4 Æble- og hybenmarmelade, billede 1 Æble- og hybenmarmelade, billede 2 Æble- og hybenmarmelade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 gram Hybenskaller (renset vægt) Hyben svinder med ca 50% ved rensning.
500 gram Æbler, syrlige 1 mellemstort æble vejer ca. 80 g. skrællet vægt

1 dl. revet æble vejer ca. 70 gram.
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
450 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Citronsyre
Atamon, flydende
   
Opskrift:
Hyben halveres, kernerne skrabes ud og frugterne skæres atter igennem, hvorefter de skylles godt.

Æblerne skrælles og skæres i små stykker. Kog frugterne i vandet til de er møre. Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koger til den er jævn.

Hæld den til sidst på rene og Atamonskyllede glas, så den kan gemmes til brug vinteren over.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 56000 gange,
og udskrevet 1271 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 9721 (2314 kcal)
KJ pr. Portioner 9721 (2314 kcal)
Vægt ialt 1650 gram
Vægt pr. Portioner 1650 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 589 KJ (140 kcal)
Protein 0.3 gram
Fedt 0.2 gram
Kulhydrat 35.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

June  -  2016-09-09 18:05:51
Super nemt og smager så godt