Hyben halveres, kernerne skrabes ud og frugterne skæres atter igennem, hvorefter de skylles godt.
Æblerne skrælles og skæres i små stykker. Kog frugterne i vandet til de er møre. Derefter røres sukker og citronsyre i og marmeladen koger til den er jævn.
Hæld den til sidst på rene og Atamonskyllede glas, så den kan gemmes til brug vinteren over.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(11 stemmer)
Opskriften er vist 58074 gange, og udskrevet 1283 gange.
Energi:
KJ total 9721 (2314 kcal)
KJ pr. Portioner 9721 (2314 kcal)
Vægt ialt 1650 gram
Vægt pr. Portioner 1650 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 589 KJ (140 kcal) Protein 0.3 gram Fedt 0.2 gram Kulhydrat 35.2 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
June - 2016-09-09 18:05:51 Super nemt og smager så godt
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider